FÖRBÄTTRA DIN AKUSTISKA MILJÖ

Även en mycket avancerad och dyrbar ljudanläggning kan låta illa i en akustiskt oanpassad miljö. Störande reflexer från väggar och tak påverkar ljudbilden negativt och det blir svårt att få ett riktigt fokus. Basåtergivningen blir bumlig och onaturligt accentuerad.

Acqwools ljudabsorbenter bygger på det prisbelönta materialet Qwaiet. Detta Materialet består av 100% ull och har fantastiska ljudabsorberande egenskaper. Materialet används till deras A-klassade ljudabsorbenter och skärmväggar.

Ull har många helt unika egenskaper. Det är extremt slitstarkt, och lämpar sig synnerligen bra för just ljudabsorption. När ullen bearbetas blir den dessutom vatten-, fett- och smutsavvisande. Det gör att ytan håller sig ren på ett naturligt vis, genom att den inte låter smuts tränga in i fibrerna.

Acqwool har sin bakgrund i textilindustrin och känner sedan tidigare till ullens många fördelar. När deras produkter testats når de toppresultat, och de är idag marknadens bästa ljudabsorberande textil. Samtliga produkter är även testade hos Sveriges Provning och Forskningsinstitut.

Läs mer om de olika produkterna på deras hemsida.

Lyssningsrum