DAN D'AGOSTINO

Dan D'Agostino är en av de verkliga pionjärerna inom hifi! Han startade sin verksamhet för mer än 35 år sedan och är i dag en av världens mest respekterade konstruktörer. Företaget som bär hans namn, tillverkar förstärkare i den absolut högsta klassen.

Här nedan kan du, som exempel, läsa om några av företagets produkter:


MOMENTUM HD PREAMPLIFIER

En fullständigt kompromisslös konstruktion. Liksom Momentum förstärkarna använder Momentum HD Preamplifier en komplementär balanserad kretstopologi för maximal bandbredd och lågt brus. Dess ljudkretsar är helt diskreta, utan operationsförstärkare eller integrerade kretsar. En Zero-feedback-design säkerställer den mest musikaliska ljudkvaliteten.

Volymjustering görs genom ett motståndsnätverk som styrs av en optisk kontroller – den renaste, mest transparenta möjliga metoden för att kontrollera volymen.

Läs mer om Momentum HD här:

 

 

PROGRESSION INTEGRERAD FÖRSTÄRKARE

Progression Integratede förstärkare kombinerar elegansen och detaljåtergivningen från Progression Preamplifier med kraften och den dynamiska förmågan hos Progression-förstärkartopologin, integrerad i ett chassi som utstrålar D'Agostino-estetiken.

Byggd på en modulär plattform fyller Progression Integrated alla behov hos dagens musiklyssnare och audiofiler. Den analoga plattformen har två obalanserade och tre balanserade ingångar inklusive en biopassage. Balanserade förförstärkarutgångar gör det bekvämt att inkludera subwoofer(ar) i ett system.

Bluetooth-fjärrkontrollanslutningen, som först användes i Progression och Momentum HD-förförstärkarna, ingår som en del av baspaketet. Bluetooth-anslutning eliminerar problem med synfältet och utökar den användbara räckvidden 5x jämfört med konventionella IR-fjärrkontroller.

Läs mer om Progression här: