MYCKET PRISVÄRDA KABLAR

Det japanska företaget Furutech har tillverkat kablar sedan 1988 och har vunnit en rad utmärkelser för bästa produkt. Deras produkter bygger på extremt ren OFC och egen tillverkning av både färdiga kablage och kontaktdon av yttersta kvalitet.

Man har under åren utvecklat sina produkter och har nu en mycket bred produktportfölj med både färdiga analoga och digitala signalkablar, strömkablar, kontaktdon och nätfilter.

Furutech Evolution Power II

En synnerligen välgjord kabel! Kabeln är försedd med rodiumpläterade FI-11 och FI-E11 kontakter (special). Kabeln har också en skärmstrumpa av OFC-koppar som ger mycket god skärmning. Läs mer på Furutechs hemsida.

Evolution II XLR High Performance Audio Interconnect

Kabeln har Rhodium plätterade ledare i ren OFC koppar och är försedd med guldpläterade RCA- eller XLR-kontakter och som isolering används Polypropylene. Ledarna är tvinnade tillsamman med bomullsgarn och dessutom lindade med bomullstråd. Därefter kommer en tät skärmstrumpa i Alpha-tråd. Läs mer på Furutechs hemsida.

Furutech GT2 PRO USB-B

Furutech GT2 PRO är en fortsättning på GT2. Grundtanken är densamma men man har valt än bättre material. Man har arbetat för att få fram en kabel som så felfritt som möjligt kan överföra signalen utan att påverkas av yttre störningar, både elektromagnetiska och akustiska sådana. Läs mer på Furutechs hemsida.