KLASSISK HIGH-END FRÅN SCHWEIZ

NAGRA tillhör är en av världens allra mest respekterade tillverkare av elektronik på den absolut högsta nivån. Redan år 1951 startade Stefan Kudelski företaget med att konstruera inspelningsapparatur, vilket sedemera utvecklades till att även omfatta förstärkare och D/A omvandlare för både professionellt bruk och för krävande ljudentusiaster.

Till skillnad mot många andra som har valt att lagt ut delar av verksamheten på entreprenad eller flyttat tillverkningen utomlands så görs all utveckling, design och tillverkning av dotterbolaget Audio Technology Switzerland med full kontroll över hela processen och slutresultatet.

Produkterna från Nagra har lång livslängd och designen ändras sällan. Allt tillverkas internt inom företaget och med en ambitionsnivå och byggkvalitet som få andra kan mäta sig med.

Ljudet är utpräglat analogt, neutralt och transparent samt mycket detaljerat.

Kontakta oss för provlyssning!

Nedan kan ni se produkterna ur Nagras nya HD serie:

NAGRA HD PREAMPLIFIER

Hybridkonstruktion med både elektronrör och transistorer. Definitivt det bästa ljud vi hört från ett försteg - någonsin!

 

NAGRA HD DAC X

Enligt många bedömmare är detta den mest välljudande D/A omvandlaren på marknaden! Hybridkonstruktion med både elektronrör och transistorer.

 

NAGRA REFERENCE SKIVSPELARE

En av de absolut mest avancerade skivspelarkonstruktionerna på marknaden! Läs mer här

 

OMDÖMEN

Nagras produkter har fått mycket positiva omdömmen av samtliga ledande high-end tidningar. Här är några exempel:

Test i HiFi News (UK)

Test i Stereophile