MADE IN SWEDEN

Solid Techs Rack of Silence har utformats med målet att ge en absolut optimal arbetsmiljö åt dagens High-End ljudsystem. Modern högupplöst ljudutrustning kräver extremt bra resonans- och vibrationskontroll för att kunna återge den realism och musikalitet som är förknippat med verkliga High-End upplevelser.

Ett utvalt team bestående av erfarna och rutinerade audiofiler och ingenjörer var delaktiga i att utveckla Rack of Silence. Omfattande och långvariga lyssnings sessioner, kombinerades med ingående forskning om resonanser och mekanisk isolering av dessa.

Detta resulterade i ett rack som är så gott som helt fritt från störande resonanser och vibrationer. Detta i sin tur skapar ett neutralt, naturtroget och äkta ljud fritt från störningar: En djupare och fastare bas, renare transienter, detaljrik och silkeslen diskant samt en ljudbild som är både djupare och bredare.

Ytterligare förbättringar som bör nämnas är förbättrad fokus och upplösning i basregistret - ett resultat som en icke-isolerad konstruktion helt enkelt inte kan åstadkomma.

Racket finns i flera versioner när det gäller höjder och tillval i utrustning. Vi hoppas att du liksom många andra Solid Tech ägare runt om i världen återupptäcker din musik!

RACK OF SILENCE 3 REFERENCE

En av världens bästa rack för kvalificerad high-end utrustning.

Läs mer om ROS 3 Reference på deras hemsida.

OMDÖMEN

"...we have to confess that we really like the simplicity and flexibility offered by this Solid Tech Radius design and the sonic qualities introduced by it are outstanding. Many far more expensive racks look more impressive perhaps but cannot meet its sonic improvements." Six Moons Review