PRODUKTER FÖR DIGITAL MUSIKÅTERGIVNING

SOtM är ett koreanskt företag som har specialiserat sig på produkter för digitalt inspelad musik. SOtM erbjuder ett omfattande sortiment av kompletta mediaspelare såväl som olika tillbehör som tex. audiofil USB-kort (PCI), LAN-filter, klock-moduler etc. i syfte att avsevärt förbättra ljudkvaliten vid avspelning via PC/Mac.

Nedan har vi endast tagit med mediaspelare ur deras digra sortiment. För en mer detaljerad beskrivning av deras produkter hänvisar vi till vår prislista, alternativt SOtMs hemsida.

sMS-200 Ultra Neo
sMS-200 Ultra Neo är den nya uppdaterade versionen. Det är en mini-nätverksspelare som är framtagen i syfte att erbjuda bästa möjliga ljudåtergivning till ett rimligt pris - utan avkall på kvalité. Den finns att få i ett paket med tX-USBultra USB signal regenerator och sPS-500 strömförsörjning.

Den är klar för MPDA, DLNA och SqueezeLite och kommer med en 60 dagars gratis Roon licens. Priset på Neo versionen är den samma som för den tidigare versionen.

Se och hör denna intressanta testsNH-10G NÄTVERKS SWITCH

Man har på senare tid uppmärksammat betydelsen av en för audiofilbruk anpassad nätverksswich. Detta efter att ha provat och jämfört ett stort antal switchar av olika fabrikat och då konstaterat att ingen av dessa är optimerad för bästa möjliga ljudkvalité.

Nu har SOtM lanserat sin egen high-end switch som ljudmässigt vida överträffar allt annat på marknaden! Den kan även fås med klockingång så att den kan anslutas till en master klocka med lågt jitter (vi rekommenderar då i första hand Mutec REF10).

Vidare kan SNH-10G optionellt bestyckas med EVOX kondensatorer och 7N UPOCC flätat kablage av koppar, eller silver.

Läs mer om denna ultimata switch här

Läsvärda tester av SNH-10G hittar du här och här

Sammanfattning av testen i AudiophileStyle:

"I have to declare that SoTM’s design goals of producing a good sounding switch by reducing noise has been a resounding success. Musical textures are more interesting and notes have more air and decay. In some cases more image height and slightly deeper soundstage."

 

Till denna switch rekommendear vi även SOtMs high-end Ethernet kablar; dCBL-CAT6 eller dCBL-CAT7

Läs gärna denna test av dCBL-CAT6 i AudioBeaconsMS-1000SQ Windows Edition
sMS-1000SQ är SOtMs mest avancerade mediaspelare. Denna version är avsedd att användas med Windows operativsystem, vilket gör att den kan förinstalleras med de flesta av marknaden uppspelningsprogram:Roon (specialpris vid köp av SOtM), TIDAL, Qubuz, JRiver, Foobar2000, PowerDVD Etc.

Den kommer förinstallerad med Windows 10 Pro samt AudiophileOptimizer, vilket är ett avancerat optimeringsprogram för Windows. AudiophileOptimizer har tagits fram enkom för att få den absolut bästa möjliga ljudåtergivningen från en mediaspelare - bättre än Linux baserade spelare!

Hårdvaran består av mycket högklassiga komponenter, optimerade för Windows. sMS1000SQ kan även levereras med hårddiskar (tex SSD). Se prislistan. Läs mer om sMS1000SQ på SOtM hemsida.

Konfigurerad för digitala utgångar

Konfigurerad för analoga utgångar (inbyggd DAC)

Konfigurerad för USB utgångarSOtM har ett mycket stort utbud av produkter! Se vidare i vår prislista samt deras hemsida.